پوشش گیاهی کوه بهار:
پوشش گیاهی کوه بهار بسیار غنی است وجود جنگلهای انبوه ارس،زرشک وحشی،ولیک،سیاه دکو،زبان گنجشک،زالزالک،درمنه،گون،آنخ،آق باش،چریش،گل پر،موسیر،پونه کوهی،گوش بره،لاله وحشی،کاسنی و هزاران گیاه ناشناخته دیگر وجود دارد.
تنوع جانوری:
به لطف طبیعت سرسبز و آباد حیات وحش متنوعی دارد و شامل:کل و بز،قوچ و میش ، روباه و گرگ ، شغار ، گراز وحشی پلنگ و انواع مار و موشی می باشد .
از پرندگان کبک،تیهو،عقاب،کلاغ،بلدرچین،سیاه سینه،کبوتر صحرائی و بلبل را می توان نام برد.
راههای صعود به کوه بهار:
جاده گرمه به چمن بید در کیلومتر 40 ،تابلو روستای شورک به چشم می خورد و یک راه فرعی آسفالته بعد از گذر از روستاهای شورک،کرکی،برزنه،چهارچوبه ومشما و طی حدود 13 کیلومتر در دامنه های کوه بهار ختم می شود در جهت جنوب روستا یک راه خاکی وجود دارد بعد از یک کیلومتر به سمت شرق تغییر جهت می دهد و بعد از طی حدودا یک کیلومتر دیگر به یک چشمه بسیار سرد و زلال می رسیم این چشمه به یک آبشخور می ریزد وچمن زار بسیار زیبا و خوبی دارد که محل مناسبی جهت استراحت و اتراق موقت و صرف صبحانه و نهار می باشد.از اینجا به بعد شیب مسیر کمی زیاد می شود و بعد از 1 ساعت پیاده روی به ابتدای یال طولانی قله می رسد و چشمه دیگر با یک آبشخور در ابتدای این یال وجود دارد از اینجا تا قله حدودا 4 ساعت راه می باشد.
قله بهار به صورت یک کاسه می باشد که به صورت خط الراسی دایره ای شکل این کاسه را گرفته و چند قله فر عی دارد و وسط دشتی حاصل خیز دارد که در فصل بهار پر از گلهای وحشی می باشد و در زمستانها چند متر برف روی هم انباشته می شود.
راه دیگر صعود:از شمال و از روستای قرجه رباط در جهت جنوب غربی روستا یک راه خاکی وجود دارد که به یک باغ با چشمه بزرگ می رسد و در روبروی آن دره ای است که راه پاکوب از وسط آن می گذرد و بعد از گذر از یک آبشار کوچک و چشمه می توان دسترسی یک راه دیگر صعود از روستای دربند در شرق کوه می باشد.